Indikator som finner harmoniske mønstre

Her er en annen indikator som jeg bruker for å finne topp og bunn i markedet.

Ichimoku er en trendindikator slik at en kombinasjon av disse to utfyller hverandre.

Denne harmonisk mønster indikatoren fra PZ Trading er den mest komplette mønster gjenkjennings-indikatoren du kan finne for Metatrader-plattformen.
Den oppdager 19 forskjellige harmoniske mønstre og tegner dem alle for deg
som grafiske figurer basert på fibonacci verdier.

Denne indikatoren analyserer egen kvalitet og ytelse slik at du får sanntids-data om hvor pålitelig den er i % feilrate.

Den kan gi deg melding på e-post eller visuelle varsler på skjermen når et potensielt kjøpssignal er oppdaget.

I tillegg får du med en skanner som skanner en rekke valutakryss i sanntid slik at du kan overvåke flere valutaer.

 Prinsipper som blir brukt

Utvikleren Arnold er her inspirert av Scott M. Carney's bok. Derfor har denne indikatoren blitt designet for å tilfredsstille behovene til de mest kravstore investorene.

Den harmoniske metoden benytter anerkjennelsen av spesifikke prismønstre og tilpasningen av nøyaktige Fibonacci-forhold for å fastslå svært sannsynlige reverseringspunkter i finansmarkedene.

Denne metoden antar at handelsmønstre eller sykluser, som mange mønstre og sykluser i livet, gjentar seg selv. Nøkkelen er å identifisere disse mønstrene, og å gå inn eller gå ut av en posisjon basert på en høy grad av sannsynlighet for at den samme historiske prishandlingen vil skje.
Selv om disse mønstrene ikke er 100% nøyaktige, har disse situasjonene vært historisk bevist. Hvis disse oppsettene er identifisert riktig, er det mulig å identifisere betydelige muligheter med svært begrenset risiko.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: